DiscoverKainuu

Vuokatti in het oosten van Finland bij Kajaani heeft het meest veelzijdige vakantiegebied van Noord-Europa. In alle jaargetijden een veilige keus voor de actieve vakantieganger. In een relatief klein gebied van enkele vierkante kilometers zijn een golfbaan, tennisbanen, gelegenheden voor bowlen, maar ook een overdekt zwembad en een tropical spa en de eerste overdekte snowboard-tunnel ter wereld. De snowboard-tunnel van 80 meter lang en 20 meter breed biedt alle dagen van het jaar wintersportmogelijkheden.

Vuokatti ligt in de regio Kainuu. Een prachtig gebied met bossen, snelstromende riviertjes en dalen, die in de ijstijd gevormd zijn. De regio heeft prachtige landschappen. De bossen in het oosten Kainuu kennen een levendige dierenwereld met soorten, die elders in Europa niet meer voorkomen. Samen met een gids kunnen deze bijzondere diersoorten geobserveerd worden. Voor de liefhebbers van het buitenleven zijn er gedurende het hele jaar diverse outdoor-activiteiten.

Vuokatti is ook prima voor bijeenkomsten, vergaderingen en incentives. Er zijn altijd mogelijkheden voor opwindende en onvergetelijke activiteiten op de snelstromende rivieren. Bijvoorbeeld per vlot zo’n rivier afzakken of autorijden over sneeuw en ijs.

Tour operators Nederland

Tour operators Belgique